top of page

OM Inger karin

Min CV

Etter mange år i næringslivet startet jeg i 2017 opp foretaket Giira. Før det jobbet jeg som rådgiver innen ledelse og rekruttering i Avantas, Nor Selection, opplæringssjef i Statoil Fuel & Retail, Bohus og Posten. Var også tre år i NorgesGruppen som kompetanserådgiver. Jeg har i fem år hatt ukentlige oppdrag hos Idrettens Helsesenter hvor jeg jobber med karriererådgivning, både gjennom kurs og individuelle samtaler.

7.jpg
Hvorfor Giira?

Gjennom alle mine år i næringslivet har jeg fått lov til å jobbe med folk. Når jeg rekrutterer ser jeg alltid etter gira kandidater. Som rådgiver og trener innen "menneskeutvikling", opplever jeg at medarbeidere blir gira – noe som gjør meg gira. I samarbeid med mine oppdragsgivere møter jeg mennesker i ulike faser i livet. Uansett, å ta utgangspunkt i den enkeltes/teamets styrker, gir alltid resultater. Det handler om å bli giira! enten man er i starten av karrieren eller et annet sted i livet.
Gira medarbeidere gjør en god jobb, og har det morsomt på jobben! 

 

Jeg er dønn avhengig av fornøyde kunder. Jeg går derfor «all in», enten det er en liten eller større bedrift - eller om det er «bare du» som ønsker råd og støtte.

bottom of page